сряда, 13 март 2013 г.

Комисар Попов - новият министър на културата

Роденият през 1958 година актьор играе ролята на комисар от МВР в сериала "Под прикритие" и затова при представянето на служебния кабинет вчера президентът Плевнелиев си позволи да се пошегува: "Първо мислех да назнача Владо Пенев за министър на вътрешните работи, но той ще се справи много по-добре в Министерство на културата".
Кой кой е в служебния кабинет
12 мар 2013 16:36
387
Дипломатът Марин Райков поема държавата за 2 месеца
12 мар 2013 16:06
891
В социалната мрежа Facebook на фен страницата на сериала беше поместена снимка на комисар Попов още преди Пенев да бъде обявен за новия министър на културата. Някои от феновете веднага заподозряха конспирация и започнаха да се питат: "Новият министър на културата?", а други отговаряха: "А, дано!".
След като назначението на Пенев беше и официално обявено, в интернет започнаха да се появяват хумористични реплики и подмятания, свързани най-вече със сериала.
"В момента по телевизията дават предлога на 4-ти сезон на "Под прикритие": Внедряването на инспектор Попов като ченге под прикритие в Министерството на културата" и "Попов имаше проблеми с Джаро и Иво Андонов, дали ще се справи?"
Разбира се, огромната част от феновете на сериала и актьора са изключително доволни от назначението на Пенев. И все пак образът на комисар Попов е твърде силен: "Евала, Попе! Много се зарадвах, като чух новината! Макар че повече щеше да му отива да е вътрешен министър, а министър на културата няма кой друг да бъде освен Косъмчето."
Някои от феновете поискаха смяна на президента: "Куката за президент!", пише с големи букви един от потребителите във Facebook.
В интернет зевзеци не подминаха да пуснат някоя шега и за новия спортен министър - плувеца Петър Стойчев. "Той е единственият от министрите, когото съм виждал почти гол - само по плувни гащи."
"Желая му успех, Стойчев е готин!", пишат някои от феновете на плувеца, а втори допълват: "Твърдо "За"! Голям и достоен българин!".
Други обаче не са толкова позитивни в коментарите си - обвиняват Стойчев, че не знае какво ще прави като министър, че не е правилният избор и че няма даденостите да е министър.

Dnes.bg

0 коментара to “Комисар Попов - новият министър на културата”

Публикуване на коментар

 

Новини от България Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger